Home Contact Login

DomainMasters Online bestellen
Klantenpaneel

   


Direct contact
Contact Nederland Tel: +31 (0)15 7600320
Contact België Tel: +32 (0)56 506086
Contact Bel mij terug
Info aanvragen Info aanvragen

Microsoft Outlook


Email instellingen

Outlook is een van de meest gebruikte e-mailprogramma's. In screenshots leggen we op deze pagina uit hoe u dit programma instelt om uw e-mail bij DomainMasters op te halen.

Stap 1

Ga naar Extra en kies de optie E-mailaccounts.
Stap 2

Kies voor een nieuwe e-mailaccount toevoegen. Klik daarna op Volgende.
Stap 3

Selecteer hier het type server dat u wilt gebruiken. Voor het instellen van uw e-mailaccount bij DomainMasters kiest u voor POP3.
Stap 4

U krijgt nu een overzicht te zien waar u alle relevante gegevens dient in te vullen. Deze gegevens vindt u terug in het bericht met logingegevens die u via de e-mail van ons heeft gekregen.

  bij Gebruikersgegevens geeft u uw naam en e-mailadres op. Vul bij Naam uw naam en/ of bedrijfsnaam in. De ontvanger van uw bericht ziet dit als afzender. Vul bij E-mailadres het e-mailadres in dat u wilt gebruiken. Dit is het e-mailadres dat de ontvanger van uw e-mailberichten ziet als afzender. Indien u het catchall-adres instelt, maakt het niet uit wat u voor het apenstaartje zet;
  bij Servergegevens dient u de namen van de mailservers op te geven. Vul bij Inkomende e-mail (POP3) in: mail.domein.ext. Vul bij domein.ext uw eigen domeinnaam in zonder www. ervoor, bijvoorbeeld mail.domainmasters.nl. Vul bij Server voor uitgaande e-mail (SMTP) in: de SMTP-server van uw Access Provider, bijvoorbeeld mail.planet.nl of smtp.xs4all.nl.
  bij Aanmeldingsgegevens dient u uw gebruikersnaam en bijbehorende wachtwoord op te geven. Vul bij Gebruikersnaam uw E-mail loginnaam in. Vul bij Wachtwoord het bijbehorende E-mail wachtwoord in;
  bij Instellingen testen test u of alles goed is ingevuld en het account werkt. Hiervoor klikt u op de knop 'Accountinstellingen testen...' Klik op Volgende om verder te gaan.Stap 5

U bent klaar met het opzetten van uw e-mailaccount. Klik op Voltooien. Sluit de wizard en klik op Verzenden/ontvangen in het hoofdscherm van Outlook om uw e-mail op te halen.

LiveZilla Live Help

FTP instellingen
Webhosting Webhosting
DreamWeaver DreamWeaver
FileZilla FileZilla
FrontPage FrontPage
iWeb iWeb
NVU NVU
SmartFTP SmartFTP

Email instellingen
SMTP SMTP instellingen
Outlook Express Outlook Express
Microsoft Outlook Microsoft Outlook
Entourage Entourage (Mac)
Mail Mail (Mac)