Home Contact Login

DomainMasters Online bestellen
Klantenpaneel
Websitebeheer
Webmail

   


Direct contact
Contact Nederland Tel: +31 (0)71 7600030
Contact België Tel: +32 (0)56 506086
Contact Bel mij terug
Info aanvragen Info aanvragen

Over ons

DomainMasters is een advies- en registratiebureau dat bedrijven adviseert bij de bescherming van hun intellectuele eigendommen: Wij registreren en bewaken Domeinnamen, Merken, Modellen, Ontwerpen en Ideeën. DomainMasters heeft vestigingen in Nederland en België en wij werken internationaal samen met partners. Bij ons kan u terecht voor een eerlijk en snel advies waarbij geldt dat het eerste consult altijd gratis is.


DomainMasters is aangesloten bij o.a. het Benelux Merken Bureau te Den Haag (Nederland) en onze adviseurs stellen altijd het belang van de klant, van u, voorop. Zo hebben wij al meer dan 8 jaar met veel plezier klanten aan het juiste advies geholpen en voor hen vele registraties mogen doen. DomainMasters werkt grensoverschrijdend en de meeste bestellingen ontvangen wij via onze website. Internet kent immers geen grenzen.

Onze vestigingen zijn volledig digitaal ingericht en wij werken met de meest moderne computersystemen om uw domeinnamen en merken via het Internet te beheren en te bewaken. Onze interne kosten houden wij laag, zodat wij onze klanten direct kunnen laten profiteren van lage prijzen. Onze medewerkers nemen de tijd voor u omdat we willen dat u zich bij ons thuis voelt. Dat doen we voor nieuwe klanten maar ook bestaande klanten ervaren het plezier waarmee wij voor u werken..

Zoek op deze website

Nieuwsbrief
Aanmelden Afmelden


Nieuws
29
Dec
Een nieuwe naam voor BHIM (Het Europese M...
20
Dec
Fijne feestdagen
03
Dec
Zwartepiet.nl verkocht voor 2700 euro
02
Dec
DomainMasters on Tour
15
Aug
Messi wil MESSI.COM