Home Contact Login

DomainMasters Online bestellen
Klantenpaneel

   


Direct contact
Contact Nederland Tel: +31 (0)15 7600320
Contact België Tel: +32 (0)56 506086
Contact Bel mij terug
Info aanvragen Info aanvragen

Over ons

DomainMasters is een advies- en registratiebureau dat bedrijven adviseert bij de bescherming van hun intellectuele eigendommen: Wij registreren en bewaken Domeinnamen, Merken, Modellen, Ontwerpen en Ideeën. DomainMasters heeft vestigingen in Nederland en België en wij werken internationaal samen met partners. Bij ons kan u terecht voor een eerlijk en snel advies waarbij geldt dat het eerste consult altijd gratis is.


DomainMasters is aangesloten bij o.a. het Benelux Merken Bureau te Den Haag (Nederland) en onze adviseurs stellen altijd het belang van de klant, van u, voorop. Zo hebben wij al meer dan 8 jaar met veel plezier klanten aan het juiste advies geholpen en voor hen vele registraties mogen doen. DomainMasters werkt grensoverschrijdend en de meeste bestellingen ontvangen wij via onze website. Internet kent immers geen grenzen.

Onze vestigingen zijn volledig digitaal ingericht en wij werken met de meest moderne computersystemen om uw domeinnamen en merken via het Internet te beheren en te bewaken. Onze interne kosten houden wij laag, zodat wij onze klanten direct kunnen laten profiteren van lage prijzen. Onze medewerkers nemen de tijd voor u omdat we willen dat u zich bij ons thuis voelt. Dat doen we voor nieuwe klanten maar ook bestaande klanten ervaren het plezier waarmee wij voor u werken..

Zoek op deze website

Nieuwsbrief
Aanmelden Afmelden


Nieuws
25
Jan
Cheese is beschrijvend voor cannabiszaden...
16
Jan
McDonald's verliest alleenrecht op merkna...
11
Jan
Levendige handel in nepmerken op Instagram
27
Nov
Het bezwaar van Blackberry tegen Berryboo...
18
Nov
Legt Coffee Rocks het als merk af tegen Starbucks?