Home Contact Login

DomainMasters Online bestellen
Klantenpaneel
Websitebeheer
Webmail

   


Direct contact
Contact Nederland Tel: +31 (0)71 7600030
Contact België Tel: +32 (0)56 506086
Contact Bel mij terug
Info aanvragen Info aanvragen

Formulieren


Bij DomainMasters kunt u uw handelsnaam, productnaam of merkbeeld (logo) als merk online registreren via het bestelformulier. Het is ook mogelijk om een aanvraagformulier in te vullen en dit voorzien van uw gegevens en handtekening naar ons per post of fax op te sturen. Eventueel kunt u ook bij ons op kantoor langskomen maar dan zouden wij graag van te voren tijd voor u vrijmaken. Maakt u in dat geval even een afspraak voor een bezoek in Leiden (Nederland) of Ledegem (Belgiƫ). De adressen en telefoonnummers vindt u bij Contact.


Hulp nodig bij het aanvragen van uw merk ?

Merken registreren is een vak apart. De weg naar een succesvolle registratie kent een aantal valkuilen en voor iemand die niet thuis is in de wereld van het Intellectueel Eigendom kan het redelijk frustrerend zijn om een merk met succes te registreren. Daarnaast kan het Benelux Merkenbureau de aanvraag afkeuren omdat uw merk bijvoorbeeld niet onderscheidend genoeg is. U verspeelt dan de registratiekosten want uw merkaanvraag wordt door het Merkenbureau pas in behandeling genomen als u heeft betaald en bij een zogenaamde weigering krijgt u geen geld terug.

Daarom adviseren wij om uw merkaanvraag altijd via een erkend merkengemachtigde te laten lopen, bijvoorbeeld via ons, DomainMasters. Wij kennen de valkuilen en gaan er gauw aan voorbij met als resultaat een snelle merkregistratie in de door u gewenste Nice klasse en met een 10 jaar lange bescherming van uw merk. Ons eerste advies is altijd kosteloos, maak er daarom gebruik van.  Gebruik het aanvraagformulier om contact op te nemen of bel ons even.

Zoek op deze website

Nieuwsbrief
Aanmelden Afmelden


Nieuws
29
Dec
Een nieuwe naam voor BHIM (Het Europese M...
20
Dec
Fijne feestdagen
03
Dec
Zwartepiet.nl verkocht voor 2700 euro
02
Dec
DomainMasters on Tour
15
Aug
Messi wil MESSI.COM