Home Contact Login

DomainMasters Online bestellen
Klantenpaneel

   


Direct contact
Contact Nederland Tel: +31 (0)15 7600320
Contact België Tel: +32 (0)56 506086
Contact Bel mij terug
Info aanvragen Info aanvragen

Merkclassificaties

Een merk wordt geclassificeerd naar aard of soort. Deze dient u in te laten schrijven voor die waren en/of diensten waarvoor dit merk in de praktijk gebruikt gaat worden. Welke waren en/of diensten worden geclassificeerd kunt u zien in onderstaande lijst.

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

Klasse 1:

Chemische producten voor industriële, wetenschappelijke en fotografische doeleinden, alsmede voor land-, tuin- en bos- bouwkundige doeleinden (uitgezonderd schimmeldodende middelen en middelen ter verdelging van onkruid en ongedierte); kunstharsen als grondstof, plastics als grondstof;
meststoffen; brandblusmiddelen; hardings- en soldeerpreparaten voor metalen; chemische producten voor het conserveren voedingsmiddelen; looistoffen; kleefstoffen voor industriële doeleinden.
naar boven

Klasse 2:

Verven, vernissen, lakken; roestwerende middelen en houtconserverings-middelen; kleurstoffen; beitsen; natuurlijke harsen als grondstof; metalen in blad- en poedervorm voor schilders, decorateurs, drukkers en kunstenaars.
naar boven

Klasse 3:

Bleekmiddelen en andere wasmiddelen; reinigings-, polijst-, ontvettings- en schuurmiddelen; zepen; parfumerieën, etherische oliën, cosmetische middelen, haarlotions; tandreinigingsmiddelen.
naar boven

Klasse 4:

Industriële oliën en vetten; smeermiddelen; producten voor het absorberen, besproeien en binden van stof; brandstoffen (met in begrip van motorbenzine) en verlichtingsstoffen; kaarsen, lampenpitten.
naar boven

Klasse 5:

Farmaceutische, diergeneeskundige en hygiënische producten; diëtische substanties voor medisch gebruik, voedingsmiddelen voor baby’s; pleisters, verbandmiddelen; tandvulmiddelen en afdrukmateriaal voor tandartsen; ontsmettingsmiddelen; middelen ter verdelging van ongedierte; schimmeldodende en onkruidverdelgende middelen.
naar boven

Klasse 6:

Onedele metalen en hun legeringen; bouwmaterialen van metaal; verplaatsbare constructies van metaal; metalen materialen voor spoorwegen; niet-elektrische kabels en draden; slotenmakerswaren van metaal en kleinijzerwaren; metalen buizen; brandkasten; metaalwaren voor zover niet begrepen in andere klassen; ertsen.
naar boven

Klasse 7:

Machines voor zover niet begrepen in andere klassen en werktuigmachines; motoren (uitgezonderd motoren voor voertuigen); koppelingen en transmissie-organen (behalve voor voertuigen); landbouwmachines; broedmachines.
naar boven

Klasse 8:

Handgereedschappen en –instrumenten, met de hand te bedienen; messenmakerswaren, vorken en lepels; blanke wapenen; scheerapparaten.
naar boven

Klasse 9:

Wetenschappelijke, zeevaartkundige, landmeetkundige en elektrische toestellen en instrumenten, voor zover niet begrepen in andere klassen; fotografische, cinematografische, optische, weeg-, meet-, sein-, controle- (inspectie-), hulpverlenings- (reddings-) en onderwijstoestellen en –instrumenten; apparaten voor het opnemen, het overbrengen en het weergeven van geluid of beeld; magnetische gegevensdragers, schijfvormige geluidsdragers; verkoopautomaten en mechanismen voor apparaten met vooruitbetaling; kasregisters, rekenmachines, apparatuur voor het verwerken van gegevens, omputers; brandblusapparaten.
naar boven

Klasse 10:

Chirurgische, medische, tandheelkundige en diergeneeskundige toestellen en instrumenten, kunstledematen, -ogen en –tanden; orthopedische artikelen; hechtmateriaal.
naar boven

Klasse 11:

Verlichtings-, verwarmings-, stoomopwekkings-, kook-, koel-, droog-, ventilatie en waterleidingsapparaten en sanitaire installaties.
naar boven

Klasse 12:

Vervoermiddelen; middelen voor vervoer over land, door de lucht of over het water.
naar boven

Klasse 13:

Vuurwapens; munitie en projectielen; springstoffen; vuurwerk.
naar boven

Klasse 14:

Edele metalen en hun legeringen en producten hieruit vervaardigd of hiermee bedekt, voor zover niet begrepen in andere klassen; juwelen, bijouterieën, edelstenen; uurwerken en tijdmeetinstrumenten.
naar boven

Klasse 15:

Muziekinstrumenten.
naar boven

Klasse 16:

Papier, karton en hieruit vervaardigde producten voor zover niet begrepen in andere klassen; drukwerken; boekbinderswaren; foto’s; kantoorbehoeften; kleefstoffen voor kantoorgebruik of voor de huishouding; materiaal voor kunstenaars; penselen; schrijfmachines en kantoorartikelen (uitgezonderd meubelen); leermiddelen en onderwijsmateriaal (uitgezonderd toestellen); plastic materialen voor verpakking, voor zover niet begrepen in andere klassen; speelkaarten; drukletters; clichés.
naar boven

Klasse 17:

Rubber, guttapercha, gummi, asbest, mica en hieruit vervaardigde producten voor zover niet begrepen in andere klassen; halfbewerkte plastic producten; dichtings-, pakking- en isolatiemateriaal; niet-metalen buigzame buizen.
naar boven

Klasse 18:

Leder en kunstleder en hieruit vervaardigde producten voor zover niet begrepen in andere klassen; dierenhuiden; reiskoffers en koffers; paraplu’s, parasols en wandelstokken; zwepen en zadelmakerswaren.
naar boven

Klasse 19:

Bouwmaterialen, niet van metaal; onbuigzame buizen, niet van metaal, voor de bouw; asfalt, pek en bitumen; verplaatsbare constructies, niet van metaal; monumenten, niet van metaal.
naar boven

Klasse 20:

Meubelen, spiegels, lijsten; van hout, kurk, riet, bies, teen, hoorn, been, ivoor, balein, schildpad, barnsteen, parelmoer, meerschuim, vervangingsmiddelen van al deze stoffen of van plastic vervaardigde producten, voor zover niet begrepen in andere klassen.
naar boven

Klasse 21:

Gerei en vaatwerk voor de huishouding of de keuken (niet van edele metalen of verguld of verzilverd); kammen en sponzen; borstels (uitgezonderd penselen); materialen voor de borstelfabricage; reinigingsmateriaal; staalwol; ruw of halfbewerkt glas (uitgezonderd glas voor bouwdoeleinden); glas-, porselein- en aardewerk voor zover niet begrepen in andere klassen.
naar boven

Klasse 22:

Touw, bindgarens, netten, tenten, dekzeilen, zeilen, zakken (voor zover niet begrepen in andere klassen); vulmateriaal (uitgezonderd van rubber of plastic); ruwe vezelige textielmaterialen.
naar boven

Klasse 23:

Garens en draden voor textielgebruik.
naar boven

Klasse 24:

Weefsels en textielproducten voor zover niet begrepen in andere klassen; dekens en tafellakens.
naar boven

Klasse 25:

Kledingstukken, schoeisel, hoofddeksels.
naar boven

Klasse 26:

Kant en borduurwerk, band en veters; knopen, haken en ogen, spelden en naalden; kunstbloemen.
naar boven

Klasse 27:

Tapijten, vloermatten, matten, linoleum en andere vloerbedekking; behang, niet van textielmateriaal.
naar boven

Klasse 28:

Spellen, speelgoederen; gymnastiek- en sportartikelen voor zover niet begrepen in andere klassen; versierselen voor kerstbomen.
naar boven

Klasse 29:

Vlees, vis, gevogelte en wild; vleesextracten; geconserveerde, gedroogde en gekookte vruchten en groenten; geleien, jams, vruchtensausen; eieren, melk en melkproducten; eetbare oliën en vetten.
naar boven

Klasse 30:

Koffie, thee, cacao, suiker, rijst, tapioca, sago, koffiesurrogaten; meel en graanpreparaten, brood, banket-
bakkers- en suikerbakkerswaren, consumptie-ijs; honing, melassestroop; gist, rijsmiddelen; zout, mosterd; azijn, kruidensausen; specerijen; ijs.
naar boven

Klasse 31:

Land-, tuin- en bosbouwproducten en zaden, voor zover niet begrepen in andere klassen; levende dieren; verse vruchten en groenten; zaaizaden, levende planten en bloemen; voedingsmiddelen voor dieren, mout.
naar boven

Klasse 32:

Bieren; minerale en gazeuse wateren en andere alcoholvrije dranken; vruchtendranken en vruchtensappen; siropen en andere preparaten voor de bereiding van dranken.
naar boven

Klasse 33:

Alcoholhoudende dranken (uitgezonderd bieren).
naar boven

Klasse 34:

Tabak, artikelen voor rokers; lucifers.
naar boven

Klasse 35:

Reclame: beheer van commerciële zaken; zakelijke administratie; administratieve diensten.
naar boven

Klasse 36:

Verzekeringen; financiële zaken; monetaire zaken; makelaardij in onroerende goederen.
naar boven

Klasse 37:

Bouw; reparaties; installatiewerkzaamheden.
naar boven

Klasse 38:

Telecommunicatie.
naar boven

Klasse 39:

Transport; verpakking en opslag van goederen; organisatie van reizen.
naar boven

Klasse 40:

Behandeling van materialen.
naar boven

Klasse 41:

Opvoeding; opleiding; ontspanning; sportieve en culturele activiteiten.
naar boven

Klasse 42:

Wetenschappelijke en technologische diensten, alsmede bijbehorende onderzoeks- en ontwerpdiensten; dienstverlening op het gebied van industriële analyse en industrieel onderzoek; ontwerpen en ontwikkelen van computers en software; juridische diensten
naar boven

Klasse 43:

Restauratie (het verstrekken van voedsel en dranken); tijdelijke huisvesting.
naar boven

Klasse 44:

Medische diensten; veterinaire diensten; dienstverlening op het gebied van hygiëne en schoonheidsverzorging voor mensen of dieren; dienstverlening op het gebied van land-, tuin- en bosbouw.
naar boven

Klasse 45:

Persoonlijke en maatschappelijke diensten verleend door derden om aan individuele behoeften te voldoen; veiligheidsdiensten voor de bescherming van goederen en personen.
naar boven

Zoek op deze website

Nieuwsbrief
Aanmelden Afmelden


Nieuws
25
Jan
Cheese is beschrijvend voor cannabiszaden...
16
Jan
McDonald's verliest alleenrecht op merkna...
11
Jan
Levendige handel in nepmerken op Instagram
27
Nov
Het bezwaar van Blackberry tegen Berryboo...
18
Nov
Legt Coffee Rocks het als merk af tegen Starbucks?