Home Contact Login

DomainMasters Online bestellen
Klantenpaneel

   


Direct contact
Contact Nederland Tel: +31 (0)15 7600320
Contact België Tel: +32 (0)56 506086
Contact Bel mij terug
Info aanvragen Info aanvragen

Betalen bij DomainMastersWij willen dat u de bestelling gemakkelijk en veilig kan betalen. Daarom gebruiken we alleen betaalsystemen die qua internettechnologie up-to-date, vertrouwd en veilig zijn. Op deze pagina staan alle betaalmethoden die wij aanbieden, zodat u de betaalmethode kan kiezen die het beste bij u past.


Veilig betalen
De betalingsgegevens die u via de beveiligde website doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door DomainMasters worden gelezen of anderszins worden achterhaald. Onderstaande uitleg geeft stapsgewijs aan hoe het betalingstraject verloopt.

Betalingstraject
Nadat u via het bestelformulier een keuze voor een domeinnaam, merk, of ander product heeft gemaakt wordt u gevraagd om uw persoonlijke gegevens en eventueel uw bedrijfsgegevens in te vullen. Als u al klant bij DomainMasters bent, dan kan u door dit met uw Gebruikersnaam en Wachtwoord kenbaar te maken het invullen voor een groot gedeelte overslaan. Wij kennen u immers al. Indien gewenst kan u een ander factuuradres opgeven. Daarna ziet u een overzicht van uw bestelling op het scherm. U kan dit overzicht afdrukken. Wij sturen het bestellingsoverzicht ook per email naar u toe. Daarom is het noodzakelijk om een werkend emailadres van uzelf in te vullen.

Hierna is uw bestelling geplaatst en kan er worden afgerekend. U ziet dan de betaalpagina en u wordt gevraagd een keuze te maken uit de aangeboden betaalmogelijkheden. Maak uw keuze en vergeet daarbij niet om de betaalmethode te selecteren door het ronde knopje aan te klikken. Kies het gewenste betaalsysteem. U wordt verder geleid naar onze externe payment service provider MultiSafepay.

Online betalen
Indien u kiest voor een online betaalmethode is bij een succesvolle verwerking uw betaling direct bij ons binnen en kunnen wij uw domeinnaam- of merkregistratie meteen in behandeling nemen.

Transacties met creditcards worden veilig afgehandeld, voor de afhandeling van deze transacties maken wij gebruik van MultiSafepay en PayPal. Een beveiligde website herkent u aan het slotje onderin het scherm of aan de groene balk (EV SSL certificaat) bovenin uw browser.

Wij bieden u de volgende online betaalmethodes:

iDEALiDEAL, online betalen via alle aangesloten banken.
MasterCardEuroCard/MasterCard
Visa Visa Cards
MaestroMaestro
Bancontact - Mister CashBancontact/Mister Cash
(voor Belgische klanten van de aangesloten Belgische banken)
Direct DebitEenmalige Machtiging (Direct Debit)
PayPalPayPal, online betalen met uw PayPal rekening.
De kosten van de online betalingsverwerking nemen wij voor onze rekening.


Offline betalen
Bij een offline betaalmethode kan het enkele werkdagen duren voordat wij uw betaling ontvangen. Omdat de registratie van uw domeinnaam of merk pas in behandeling wordt genomen op het moment dat wij uw betaling hebben ontvangen, dient u rekening te houden met een iets langere levertijd. Met name voor de registratie van domeinnamen kan dit ongewenst zijn omdat een domeinnaam slechts eenmaal kan worden geregistreerd en een ander u voor kan zijn door een online (directe) betaling te doen.

U kan kiezen uit de volgende offline betaalmethodes:
  Overboeking naar onze Nederlandse bankrekening bij ABN Amro. Het bankrekeningnummer staat op de factuur.
 Overboeking naar onze Belgische bankrekening bij KBC.
 Betaling achteraf per factuur. Een factuur via email ontvangen is gratis, een factuur via de post ontvangen kost € 1,50.
 Een geldige kortingsbon of tegoedbon, uitgegeven door DomainMasters.

Heeft u heel veel haast en wilt u snel betalen, dan mag u na afspraak ook langskomen op kantoor en contant betalen. Een kopje of tas koffie zetten wij graag voor u.


Het betaalproces
Wanneer u kiest voor iDEAL, Maestro, EuroCard/MasterCard, Visa of Eenmalige Machtiging (Direct Debit) dan wordt ons betaalverzoek via de website en een beveiligde verbinding naar MultiSafepay, onze payment service provider, geleid. Dit houdt in dat uw gegevens gecodeerd verstuurd worden (via een zogenaamde secure connection). U herkent een beveiligde verbinding aan het slotje onderin uw scherm. Op dat moment wordt u doorgeschakeld van het bestelformulier van DomainMasters naar het betalingssysteem van MultiSafepay. Zodra MultiSafepay uw betaling ontvangen heeft, worden wij hier direct over geïnformeerd en kunnen wij uw bestelling verwerken. MultiSafepay stuurt u dan weer terug naar de bedankpagina van ons bestelformulier en dit alles op een snelle en veilige manier.

Orderbevestiging per e-mail
Elke afgeronde bestelling wordt per email door DomainMasters bevestigd. Het is dus belangrijk dat u het juiste emailadres tijdens uw bestelling invoert. Mocht onverhoopt een betaaltransactie door onbekende oorzaak voortijdig afbreken dan zal MultiSafepay u binnen 24 uur een email met erin een betaallink sturen, waarmee u de afgebroken betaling kan voltooien.

De orderbevestiging per email is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij uw order hebben ontvangen. DomainMasters is gerechtigd om bestellingen te weigeren dan wel aanvullende informatie op te vragen.

Onze payment service provider MultiSafepay.
MultiSafepay

Zoek op deze website

Nieuwsbrief
Aanmelden Afmelden


Nieuws
25
Jan
Cheese is beschrijvend voor cannabiszaden...
16
Jan
McDonald's verliest alleenrecht op merkna...
11
Jan
Levendige handel in nepmerken op Instagram
27
Nov
Het bezwaar van Blackberry tegen Berryboo...
18
Nov
Legt Coffee Rocks het als merk af tegen Starbucks?