Home Contact Login

DomainMasters Online bestellen
Klantenpaneel

   


Direct contact
Contact Nederland Tel: +31 (0)15 7600320
Contact België Tel: +32 (0)56 506086
Contact Bel mij terug
Info aanvragen Info aanvragen

Bedrijfsprofiel

DomainMasters, met vestigingen in België en Nederland, is een internationaal opererend bureau voor Intellectueel Eigendomsrecht, gespecialiseerd in het onderzoeken, registreren en verdedigen van uw domeinnamen en merken in de Benelux en Europa. Mocht het nodig zijn dan werken wij ook voor u in de rest van de wereld. Door onze jarenlange ervaring in o.a. de domeinnaam business kunnen wij u snel en gedegen advies geven, waardoor wij samen met u de juiste stappen kunnen zetten om uw domeinnaam en/of merk te beschermen of zelfs terug te halen. Onze naam geeft aan dat wij Masters (Meesters) willen zijn op ons vakgebied (Domain).

Eerste advies gratis

Bij DomainMasters geloven wij in een langdurige en prettige relatie met u als onze klant. Wij staan voortdurend voor u klaar en zullen alles in het werk stellen om u zo goed mogelijk te helpen. Om de eerste stap naar ons makkelijk te maken is ons eerste advies volledig gratis en vrijblijvend. U ervaart dan onze professionele aanpak en no-nonsense mentaliteit. Het enige dat wij van u verwachten is dat u ons aanbeveelt bij uw vrienden en relaties nadat wij u een goede dienst hebben verleend. Wij streven ernaar om onze bekendheid te vergroten doordat tevreden klanten ons bij anderen aanbevelen. De kosten die wij daardoor aan marketing besparen vertalen wij in voordelen voor u. Wij houden onze prijzen bewust laag, zeker als je onze prijzen vergelijkt met die van andere aanbieders. Klik hier voor meer informatie over onze diensten.

Ons netwerk van specialisten

Uw domeinnamen en merken zijn van grote waarde. Daarom registreren, beschermen en bewaken wij domeinnamen en merken door gebruik te maken van ons internationale netwerk van domeinnaam-registries en merkenbureaus en hun respectievelijke domeinnaam- en merken databases. Deze databases zijn voor ons als domein- en merkengemachtigde volledig toegankelijk waardoor wij snel onderzoek kunnen doen om u binnen 24 uur een eerste advies te geven. De toegang tot deze databases gebruiken wij ook voor het bewaken en monitoren van domeinnamen en merken. Hiervoor kunt u bij ons, DomainMasters, een abonnement afsluiten. Merkenexperts van DomainMasters werken voor het grootste deel van hun tijd in de Benelux en Europa. Waar specialistische hulp nodig is in de rest van de wereld werken zij samen met lokale merkenexperts. Deze samenwerking garandeerd wereldwijde dekking.

Het merendeel van onze klanten bevindt zich in de Benelux. Ons hoofdkantoor bevindt zich in België. In Nederland hebben wij een bijkantoor, zodat onze specialisten nooit ver bij u vandaan zijn. De contactgegevens en adressen van beide kantoren vindt u hier.

Zoek op deze website

Nieuwsbrief
Aanmelden Afmelden


Nieuws
25
Jan
Cheese is beschrijvend voor cannabiszaden...
16
Jan
McDonald's verliest alleenrecht op merkna...
11
Jan
Levendige handel in nepmerken op Instagram
27
Nov
Het bezwaar van Blackberry tegen Berryboo...
18
Nov
Legt Coffee Rocks het als merk af tegen Starbucks?