Home Contact Login

DomainMasters Online bestellen
Klantenpaneel

   


Direct contact
Contact Nederland Tel: +31 (0)15 7600320
Contact België Tel: +32 (0)56 506086
Contact Bel mij terug
Info aanvragen Info aanvragen

DomainMasters in de pers
27
jan
Twinkle (1)
18
nov
PC Active (11)
18
nov
PC Magazine (12)
07
nov
Computer Idee (24)
06
nov
WinMag Pro (4)
03
okt
Baaz (3)
29
sep
Twinkle

Twinkle domeinnaam actie


Welkom op de speciale Twinkle pagina van DomainMasters. Dank dat u de moeite nam om onze website te bezoeken. Wij geven Twinkle lezers maar liefst 40% korting op domeinnamen als u bestelt via ons online bestelformulier en daarbij de kortingscode twinkle invult. Wij registreren dan uw domeinnaam binnen 1 dag. De actie loopt tot 31 maart 2012.

Een (extra) domeinnaam zorgt er voor dat u (beter) gevonden wordt op het Internet. Natuurlijk kunt u ook meer dan 1 domeinnaam bestellen. Uw korting van 40% is ook geldig voor extra domeinnamen.Vergeet niet de kortingscode twinkle in te vullen.Twinkle actie merkregistratie


Als u een merk wilt aanvragen voor uw bedrijf, uw webshop of uw product of dienst, dan vragen wij u het aanvraagformulier in te vullen. Dit duurt minder dan drie minuten. Wij sturen u dan per omgaande een offerte toe met daarin 40% korting op uw merkregistratie. Ook deze actie loopt tot 31 maart 2012.

Samen kiezen we de best mogelijke merkbescherming en voor de prijs hoeft u het niet te laten: Via de Twinkle actie krijgt u maar liefst 40% korting op een Benelux Merkregistratie en wij nemen u graag het registratiewerk uit handen.


Klik hier voor een vrijblijvende offerte

Deze kortingsactie loopt tot 31 maart 2012 en is ook geldig in België. Wij bieden een domeinnaamoverstapservice voor klanten die meer service verlangen dan ze nu van hun provider krijgen. Meer weten?

Onze website en adviseurs geven de antwoorden op uw vragen.
Weinig tijd? Bel ons even !

Zoek op deze website

Nieuwsbrief
Aanmelden Afmelden


Nieuws
25
Jan
Cheese is beschrijvend voor cannabiszaden...
16
Jan
McDonald's verliest alleenrecht op merkna...
11
Jan
Levendige handel in nepmerken op Instagram
27
Nov
Het bezwaar van Blackberry tegen Berryboo...
18
Nov
Legt Coffee Rocks het als merk af tegen Starbucks?